LOVE YOUR HAIR

K18

BIOMIMETIC HAIRSCIENCE

Herstel je haar in 4 minuten!

Herstel beschadigd haar met K18 of voorkomen beschadigingen aan het haar door blondering, kleuringen of hitte tools. K18 is het eerste merk dat biomimetica gebruikt om keratine ketens opnieuw te verbinden. Het resultaat is zacht, glad, veerkrachtig en sterk haar dat aanvoelt als nieuw. Daarnaast is K18 zeer geschikt als voorbehandeling voor een chemische behandelingen om beschadiging voor te zijn.

Geeft GEEN tijdelijk effect! K18 met biomimetica verbindt de keratine ketens opnieuw en vult plekken aan waar de ketens verbroken zijn, waaronder door blonderen, kleuringen en beschadigingen door styling methodes. Hoe meer beschadigingen in het haar, hoe groter het resultaat.

Over K18

K18 is een innovatief haircare merk met gepatenteerde haartechnologie waarvan klinisch is bewezen dat het schade aan het haar, veroorzaakt door chemische services, thermische styling, mechanische styling en schade door milieueffecten, ongedaan maakt.

K18 heeft 6 producten (het masker komt in verschillende formaten) die worden gebruikt voor en na alle chemische behandelingen:

K18 Mask – een progressieve behandeling die zowel in de salon als thuis kan worden toegepast.

K18 Detox Shampoo – een zuiverende shampoo die productopbouw verwijdert om schoon haar te creëren voor de K18PEPTIDE.

K18 Maintenance Shampoo – een reinigende shampoo met geoptimaliseerde pH-waardes om het haar regelmatig te reinigen zonder de pH-waarden van het haar en de hoofdhuid te verstoren.

K18 Molecular Repair Hair Oil – een gewichtloze & siliconen vrije olie die pluis bestrijdt van binnenuit.

K18 Mist – innovatieve mist die alleen door professionals wordt gebruikt vóór een chemische behandeling in een salon.

K18 Chelator –een spray voor professioneel gebruik om het schoonste canvas te creëren vóór een chemische behandeling.

soft, smooth, strong, bouncy hair that feels like new

Hoe werkt K18?

Als we aan haar denken, is de gemakkelijkste vergelijking die met vele verschillende gedraaide ladders om de keratine ketens te vormen. Deze ladders blijven op hun plaats als gevolg van zwavelbruggen. Ze worden bijeengehouden en zijn aanwezig in de cortex, de medulla en de schubben.

Bij beschadiging van de ladder zijn het niet de afzonderlijke lopers die breken, maar is het de volledige ladder die breekt samen met de lopers en alle verbindingen tussen de ladders, die door elektrostatische aantrekkingskracht bij elkaar worden gehouden.

De meeste producten richten zich alleen op het maken van een tijdelijke brug tussen de lopers van een ladder, zonder enig mechanisme om de zijkanten van de ladder (gebroken keratine ketens) te ondersteunen. Het haar blijft dan zwak en futloos.

Na 10 jaar onderzoek, waarbij 1.242 menselijke keratine-eiwitten onderzocht zijn, hebben wij bij K18 de eerste peptide gepatenteerd die het meest effectief is in het verbinden van de gebroken keratine ketens. Dit betekent dat K18 in staat is om in 4 minuten het haar permanent te herstellen!

Elk chemisch proces breekt de keratine ketens af die het haar bijeenhouden en sterk maken. K18 is het eerste product in de geschiedenis dat de gebroken keratine ketens weer permanent met elkaar verbindt. Onze peptide dringt de cortex door en herbevestigd de zwavelbruggen aan de zijkanten van de ladder, zodat de gebroken keratine ketens weer verbonden worden. Het haar is gerepareerd en hersteld tot een bijna onbeschadigde staat van kracht en elasticiteit.