“A GOOD HAIRSTYLIST IS A SHEAR DELIGHT”

Over ons

Look good, feel good!
 “Dat wat bij je past, maakt je mooi”

Niet iedereen heeft de gave om snel te herkennen hoe het haar van zowel mannen als vrouwen op een manier kan worden geknipt en gekleurd die perfect past bij hun unieke uitstraling en persoonlijkheid. Daar schitteren wij in! 

“Jouw uitstraling is onze toewijding”

We begrijpen dat je zoekt naar de perfecte coupe en haarkleuring die bij jou past. Met onze jarenlange ervaring ben je bij De Salon aan het juiste adres. Onze experts nemen graag de tijd voor een gesprek en vertalen jouw wensen naar een nauwkeurige en prachtige look. Of je nu houdt van gedurfd, vertrouwd of chique, of je nu de voorkeur geeft aan kleurrijk of naturel, bij ons is alles mogelijk.
Bespreek je voorkeuren en laat jezelf heerlijk ontspannen verwennen door onze getalenteerde stylisten.

Wij geven u een warm welkom in onze mooie Salon!

Wij zijn lid van de internationale organisatie Intercoiffure. De eerste internationale organisatie van hoge kwaliteit kappers, Intercoiffure telt meer dan 3.000 salons verspreid in 55 landen. U vindt ze in hoofdsteden als Parijs, New York, Tokio, Berlijn, Londen, Rome. Intercoiffure, een internationale vereniging staat voor prestige en uitmuntendheid, verenigt kappers van hoge standaard wordt gekoppeld door zowel de liefde voor hun vak en het respect voor de morele waarden. Deze salons zijn op mode georiënteerd, scherp in het uitbreiden van hun vak en klaar om hun kennis te delen.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
08.30 – 17.30 
08.30 – 17.30 
09.00 – 21.00
08.30 – 17.30 
08.00 – 14.00
Gesloten

Maak kennis met ons team

Erwin Wansink
topstylist

De trotse eigenaar van De Salon in Rijssen is een ondernemer die zijn carrière is begonnen in Enschede, waar hij zijn eerste stappen in de kapperswereld zette. Na zeven jaar in Hengelo te hebben gewerkt, begon hij in Rijssen bij een kapsalon. In 2006 werd zijn langgekoesterde droom werkelijkheid toen hij zijn eigen salon opende.

Zijn drijfveer is de inspiratie die hij haalt uit klanten die van ver komen voor zijn diensten. Hij beschouwt het als een enorme motiverende compliment wanneer mensen bereid zijn vele kilometers af te leggen om door hem geknipt te worden.

 

Annemarie Ter Haar
topstylist

Annemarie en Erwin vormen een perfect op elkaar afgestemd team, en dat doen ze al vele jaren. Hun samenwerking begon met veel plezier in Hengelo, waar ze lange tijd zij aan zij werkten.

In 2006, toen Erwin De Salon opende, was het voor hem vanzelfsprekend dat Annemarie ook met hem zou samenwerken. Het duurde niet lang voordat Annemarie naar Rijssen verhuisde om hun partnerschap voort te zetten. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende samenwerking van 20 jaar!

Annemarie is een toonaangevende topstyliste en een allround professional in ons prachtige vak. Ze heeft een bijzonder talent voor het knippen van kinderen, vooral de kindjes met speciale behoeften, of die soms een beetje angstig en zenuwachtig zijn. 

Marloes Busger op Vollenbroek
topstylist

Met een schat aan ervaring als topstyliste in alle aspecten van het kappersvak, is Marloes een absolute vakvrouw. Haar opleiding bij Ad Peters in Deventer en haar samenwerking met het gerenommeerde Masterclass-team hebben haar de kans geboden om talloze shows en trainingen te geven, zowel in Nederland als internationaal. Na 10 jaar lang haar eigen salon te hebben gerund, is ze nu alweer een decennium werkzaam als trotse partner van Erwin bij De Salon. Haar ware passie is het werken met kleur, en ze blijft zich voortdurend ontwikkelen, nieuwe technieken verkennen en toe te passen. Haar specialiteiten zijn met name Highlights en Balayage, waarin ze uitmunt. Haar buitengewone talent is beloond met de prestigieuze Coiffure Award, die ze maar liefst drie keer heeft gewonnen.

Yvonne Renjaan
topstylist

Yvonne heeft een indrukwekkende carrière van 19 jaar doorgebracht bij Ad Peters the Haircompany in Apeldoorn. Ze is een ware topstyliste in hart en nieren, met een bijzondere passie voor het knippen van heren en kleuren.

Wat haar werkelijk drijft, is om klanten in de watten te leggen, hun haar te stylen en hen met een zelfverzekerde glimlach naar huis te laten gaan. Je kunt een afspraak met haar online boeken via ons systeem op dinsdag, donderdagavond, vrijdagochtend en zaterdag.

julia kiewiet
leerling

Meet Juliana, onze flexibele kracht in het team! Ze is nog volop bezig met haar kappersopleiding, maar in de salon ondersteunt ze ons met het bijwerken van uitgroei, het föhnen van klanten en het creëren van prachtige krullen. Bovendien traint ze wekelijks op modellen, en ze boekt al uitstekende resultaten!

Lynette wolterink
topstylist

Met ruim 12 jaar ervaring in de prachtige wereld van de kapperskunst, brengt Lynette de nodige expertise met zich mee. Voor haar is het mooiste aspect van het kappersvak het versterken van het zelfvertrouwen van mensen door hun haar te transformeren met de perfecte snit en kleur die bij hen past. Ze is sterk klantgericht en hecht veel waarde aan het luisteren naar jouw wensen.

Lynette is een veelzijdige professional met ervaring in eersteklas salons. Je kan online een afspraak met haar boeken op donderdag, vrijdag en de eerste en derde zaterdag van de maand.

Marleen baan
stagiere

Marleen is momenteel bij ons in de leer! Hoewel ze pas in september begon met haar kappersopleiding, was ze deze zomer al aan het werk in onze salon. Ze heeft inmiddels training gehad en begroet klanten bij binnenkomst met een warme glimlach en een lekker kopje koffie.

fleur kroese
haar stylist

Maak kennis met onze veelzijdige creatieveling, Fleur!

Ze onderscheidt zich in het kappersvak door haar grenzeloze creativiteit en haar altijd hongerige leerlust. Als een ware liefhebber van kleur, zie je haar passie zelfs terug in haar eigen haar en nagels.

Ze volgt de nieuwste trends op de voet en past deze met enthousiasme toe bij haar klanten.

Met het kleurenpalet van Kevin.Murphy weet ze schitterende kunstwerken te creëren.