SESSION SALON   |   KEVIN.MURPHY

HAPPY HEALTHY SHINY HAIR

KEVIN.MURPHY SESSION SALON

 

Wat is een KEVIN.MURPHY SESSION SALON?

Onze hairstylisten hebben met vlag en wimpel het SESSION.SALON-trainingsprogramma doorlopen! Dit avontuur heeft hen getransformeerd tot echte merkexperts en heeft onze salon de prestigieuze titel van Session.Salon opgeleverd.

Dit vierdaagse programma heeft onze hairstylisten niet alleen volledige kennis bijgebracht over KEVIN. MURPHY-producten, maar heeft ook hun communicatievaardigheden versterkt en hen talloze nieuwe stylingtechnieken geleerd. We zijn nu meer dan ooit klaar om je haar te laten schitteren!

Nieuwe gezonde haar kleuring COLOR.ME

USE YOUR HEAD

FASHION & SESSION WORK   |    BLENDED IN COLOURS    |   GLOSS

COLOR.ME is een kleurlijn met glanzende en multidimensionale haarkleuren ontstaan vanuit Kevin Murphy’s visie om session werk en fashion samen te brengen. Wat er in de tube zit, is net zo belangrijk als de kleur die wordt gecreëerd. Daarom proberen we een haarverf te creëren die voor het milieu en onze klanten minder schadelijk is.

C O L O R . M E

PPD- EN AMMONIA VRIJ

COLOR.ME is een parabeen-, PPD- en ammoniavrije kleurlijn op basis van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en is bovendien cruelty free. We vervangen waar mogelijk chemische stoffen voor natuurlijke ingrediënten. De basis van COLOR.ME bestaat dan ook uit ingrediënten zoals honing, shea boter, aloë vera en granaatappel. Daarnaast maakt COLOR.ME gebruik van de innovatieve Molecular Couple Guarantee technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat alle moleculen gekoppeld worden waardoor er minder kans is op kleurvervaging, allergische reacties en het beschadigen van het haar en hoofdhuid.

INGREDIËNTEN

Ieder ingrediënt heeft zijn eigen functie. Honing bevat aminozuren en proteïnen die het haar opbouwen en versterken. Shea boter herstelt en versterkt het haar van binnenuit. Granaatappel is een sterk antioxidant met een anti-aging eigenschap. Het beschermt tegen kleurvervaging en biedt UV-bescherming. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat COLOR.ME zacht is voor het haar en de hoofdhuid.

TAILOR MADE COLOURING & GLOSS

Met COLOR.ME ga je back to basic. COLOR.ME bestaat uit een compact fashion forward portfolio van 79 kleuren die allemaal met elkaar gemengd kunnen worden en zorgen voor natuurlijk ogende multi-tone resultaten. De kleurlijn bevat een high lift serie, een speciale clear en boosters en toners die stylisten volledig de creatieve vrijheid geven. Het is een kleurlijn geschikt om tailor made kleuren te maken. De cream activators bepalen het vermogen van de kleur. Van grijsdekking, permanente of een verhelderende kleur, COLOR.ME stimuleert en inspireert stylisten om creatief aan de slag te gaan.

De nieuwe revolutionaire GLOSS van Color me hebben we nu ook in de Salon! GLOSS color is een demi permanente kleuring wat vele voordelen heeft voor je haar!

COLOUR WITH… demi-permanente kleuringen!

KENMERKEN

• Glanzende, gelijkmatige kleurresultaten.
• Zure formule die de haarschubben niet beschadigt en de natuurlijke melanine niet beïnvloedt.
• Kleuring zonder uitgroei.
• Werkt revitaliserend op natuurlijk, gekleurd of opgelicht haar.
• Voor verschillende toepassingstechnieken.
• Geheel veganistisch en vrij van ammonia, PPD en MEA.

VOORDELEN
• Voedt, versterkt en herstelt de haarvezel, haartextuur en de glans.
• Dikker, sterker en gezonder haar.
• Geeft vitaliteit en hydrateert het haar intensief.
• Voeding, kleur en glans in één.

COLOUR WITH STRENGTH AND SHINE

COLOR.ME GLOSS, de nieuwste lijn in de COLOR.ME-serie, is speciaal ontwikkeld als haarkleuring en verzorgingsproduct in één. Een stralende, demi-permanente kleur die verdergaat dan alleen glans. Het haar wordt gereconstrueerd en gehydrateerd voor een krachtig resultaat dat na elke kleurbehandeling verbetert. COLOR.ME GLOSS biedt een gloednieuw kleurenpalet en verschillende technieken voor een persoonlijk kleurresultaat!

STRENGTH AND SHINE

• Bewezen resultaten na één toepassing.
• Haar is 25% sterker en 37% dikker, na één toepassing¹.
• Toenemend en versterkend effect, na elk gebruik.
• Diepe hydratatie door de moisture lock-technologie voor zacht en glanzend haar.

*¹ Op vooraf opgelicht haar.

LOVE YOUR HAIR

Wilt u meer informatie over dit prachtige merk? Neemt u gerust contact met ons op. Mail naar: info@desalonrijssen.nl of bel naar 0548-545555.